Den 7. Moskva Architectural Regatta Har Fundet Sted

Indholdsfortegnelse:

Anonim

Vi var heldige med vejret! Der var fremragende sejladsvejr, hvilket er sjældent for Moskva på denne tid af året. Helt fra morgenen blæste vinden støt, ca. 8-10 knob.

zoom
zoom

På grund af adskillige anmodninger fra det arkitektoniske samfund har vi fordoblet vores flåde til den 7. arkitektoniske regatta! 10 helt nye J70-monotype-lystbåde er blevet føjet til de 10 Beneteau Platu 25-monotype-yachter.

zoom
zoom

Den 7. Moskva Architectural Regatta deltog af omkring 700 arkitekter og designere, deres venner og familiemedlemmer, der nød at sejle, kommunikere med hinanden og kommunikere med venner, ikke kun ledere, fra LUCHIDO-firmaet.

zoom
zoom
zoom
zoom

Blandt gæsterne og deltagerne var så berømte arkitekter i Moskva som: Yuliy Borisov, Evgeny Rutkovsky, Pavel Andreev, Ilya Mashkov, Alexey Vyazminov, Boris Uborevich-Borovsky, Elena Teplitskaya, Sergey Nasedkin, Oleg Tambovtsev, Konstantin Abramov, Dmitry Azutov, Dmitry Azutov, Dmitry Glushkov, Andrey Abramkin, Anton Petrov, Alexey Goryainov, Anton Fruktov, Vladislav Savinkin, Alla Medvedeva, Ekaterina Tchaikovskaya, Ksenia Makarova, Andrey Uranov, Roman Stogov og mange andre, ikke mindre respekterede mestre.

zoom
zoom

I år blev Regatta afholdt i to divisioner:

- en opdeling af arkitektoniske studier på 10 J70-monotype-lystbåde;

- en division af blandede besætninger på 10 Benotype-platu 25-monotype-lystbåde.

Hver division var vært for tre tredjedele af finalen (to løb hver) og finalen af tre løb med to løkker. Tre besætninger nåede finalen fra hver tredjedel af finalen, den tiende blev spillet ved at trække lod fra de besætninger, der tog 4. pladsen i den tredje af finalen.

zoom
zoom
zoom
zoom

Så, vindere af Architectural Studios Division (4. Moskva mesterskab blandt arkitektoniske studier):

1. pladsM2M Studio på Casalgrande Padana båd (besætningssammensætning: Irina Netudykhatko, Olga Glukhova, Victoria Istomina, Dmitry Chalenko);

2. pladsLivets arkitektur på en båd FLORIM (besætningsmedlemmer: Andrey Menems, Anna Krechkova, Ekaterina Solotenkova, Lyudmila Maslennikova);

3. pladsARCH.625 med båd Iris FMG (besætningssammensætning: Nasedkin Sergey, Tretyakov Arseny, Nazarov Evgeniy, Pomeranets Konstantin).

zoom
zoom

Vinderne af Mixed Crew Division ved den 7. Moskva Architectural Regatta:

1. pladsTsarewa Design og Varvara Zelenetskaya designstudie på Serenissima CIR båd (besætningen: Elena Tsareva, Anna Chilikina, Ksenia Chilikina, Maria Petukhova, Ruslan Salikhov, Kirill Tikhonov);

2. pladsD + D (dobbelt design) og Bureau 17-117 af Maria Solovieva-Sosnowik med båd Ceramiche Piemme (besætning: Roman Ovchinnikov, Nikita Lovrich, Lev Satarov, Victoria Antoshkina, Evgeny Sosnovik, Maria Solovyova-Sosnovik);

3. pladspræfabrikeret besætning på båd FLORIM (besætningssammensætning: Mozheikina Julia, Skorobogatykh Maria, Zenovieva Julia, Andrianova Anastasia, Kainova Elizaveta). Tillykke til vinderne!

Ifølge traditionen blev prisen for viljen til vinde også tildelt. I år var der to af dem - det blev modtaget af Nograph Studio-besætningen og AT GROUP-besætningen!